Miksi me

Olemme käytännöllisiä ja puhumme kanssasi asioista niiden oikeilla nimillä. Menemme suoraan asiaan ja uskallamme tarttua ongelmiin. Tähtäämme kaikessa konkreettisiin tuloksiin ja vaikuttavuuteen.

Toimimme luovasti ja etenemme aina tilanteen tarpeiden mukaan. Mitään ratkaisuja ei voi tuoda valmiina ulkopuolelta, ne siirtyvät harvoin työkäytännöiksi. Tulemme mukaan arkeenne selvittämään ja ratkomaan asioita yhteistyössä kanssanne.

Meillä on valmius kohdata ja auttaa käsittelemään myös vaikeina koettuja kysymyksiä. Uudistumisen ei silti tarvitse olla ryppyotsaista punnertamista. Onnistumisen kicksit saavat porukan rokkaamaan yhdessä.

Seurataan ja arvioidaan yhdessä sekä taloudellista että kokemuksellista hyötyä: kustannustehokkuutta, kannattavuutta, kilpailukykyä, suorituskykyä, yhteistyötä, hyvinvointia ja innostusta.

Birgitta Romppanen

”Menestyksen ratkaisee kykymme tehdä yhteistyötä. Aloitteellinen osallistuminen, luovuus ja intohimo työhön synnyttävät kilpailuetua yritykselle. Jokainen päättää miten antaa osaamisensa ja panoksensa käyttöön. Sitä ei saavuteta käskemällä ja määräyksillä vaan osallistamalla ja kannustamalla.

Intohimoni on auttaa luomaan ihmisen mittaisia työkäytäntöjä, jossa jokainen voi kokea onnistuvansa ja olevansa yritykselle tärkeä.

Vasta hyvinvoiva kykenee yhteistyöhön.”

Paul Martin

“Elämä laatikossa kaventaa näköalaa. Menestyäkseen
on tultava laatikosta ulos ja uskallettava katsoa kokonaisuutta uudesta näkökulmasta. Yritys on osatekijöidensä summa kuten ketju, joka koostuu lenkeistä. Panostamalla kaikkiin lenkkeihin yhdessä saadaan vahva ketju.

Intohimoni on auttaa siinä työssä, jonka tuloksen jokainen voi nähdä. Kukin voi olla ylpeä osallistumisestaan yrityksen
menestyksen rakentamiseen.

Vain sanakirjassa menestys tulee ennen työtä.”